LED DRIVER BOARD PCLF-D206 A REV0.61 6917L-0140A 3PHCC20015A-H от Panasonic модел TX-L42ET60E

Платки и модули за LED телевизори » Инвертори и драйвери

Цена:38.00ЛВ
1

LED DRIVER BOARD PCLF-D206 A REV0.61 6917L-0140A 3PHCC20015A-H   от Panasonic модел  TX-L42ET60E  тествана